Boneshaker

Näyttävä bilebändi Boneshaker on vaativan asiakkaan valinta. Boneshaker tarjoaa spontaania ilottelua ja intensiivistä tulkintaa: hiki virtaa niin lavalla kuin yleisössäkin ja cover hitit vievät mukanaan. Tarjolla on sekä kotimaisia että ulkomaisia disco, pop ja rock hittejä 70- luvulta tähän päivään.

Taidokas Boneshaker-bändi tekee oikeutta tunnetuille hittibiiseille kokonaisuudessa, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tunnetut kappaleet, mukaansatempaava lavakarisma, spontaani ilottelu ja kappaleisiin istuva, tyylinmukainen intensiiviinen tulkinta takaavat, että tunnelma on katossa

Boneshaker uskaltaa tulla lähelle yleisöä, saaden sen tanssimaan ja laulamaan hittien mukana. Mikä onkaan mukavampaa kuin tunnistaa nostalginen biisi, joka saa muistot tulvimaan mieleen, lanteen liikkumaan, jalat vispaamaan ja hyvän olon tarttumaan!

Boneshaker on varsinainen bilebändi, jossa yhdistyy upealla tavalla kansainvälisyys ja kotimaisuus. Se sopii ravintoloiden, yökerhojen ja klubien lisäksi myös yksityistilaisuuksiin viihdyttämään ja villitsemään yleisöä hyvään meininkiin!